Alexander Ballroom

0 / 5
Adaugă la favorite Compare
Preț: De la 300-Lei

Alexander Ballroom este cel mai mare centru de conferinte si evenimente festive din Bucuresti cu o capacitate de pana la 2000 de persoane.

Centrul de conferinte si evenimente este special conceput pentru a gazdui numeroase tipuri de evenimente, de la evenimente private: nunti sau botezuri, petreceri private, aniversari pana la evenimente corporate: petreceri, congrese, conferinte, lansari de produse, receptii, cocktailuri, ateliere de lucru, sedinte top management, etc.
Proiectul Alexander Ballroom a fost realizat pentru a satisface orice cerinta in materie de organizare evenimente.
Designul exterior, frumos conturat cu fantani arteziene, statuete, spatii verzi si este conceput pentru a va oferi o oaza de relaxare care permit si oficierea cununiilor civile si religioase.

Centru detine cea mai mare sala de evenimente cu o suprafata utila de 1540 mp si o inaltime interioara de 6 m care cu ajutorul unor pereti mobili se poate recompartimenta in doua sau in trei sali ce pot gazdui in acelasi timp doua sau trei evenimente diferite. Astfel, sala principala se poate recompartimenta in trei sali de evenimente, respectiv Atena, Teba si Sparta.

Fiecare sala Atena, Teba, Sparta, beneficieaza de intrare, foayer, garderoba si grupuri sanitare proprii.
Foayerul principal, de 500 mp, se poate recompartimenta la fel ca si sala principala, in 2 sau 3 foayere diferite, elegante si primitoare, aferente fiecarei sali.

Tip Locatie

Restaurant, Ballroom

Numar Locuri

100-150

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games