AMG – Saloane de evenimente

0 / 5
Adaugă la favorite Compare
Preț: De la 230-Lei

Saloanele AMG sunt perfecte pentru evenimentul tau, fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez sau chiar aniversare) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produse). Iti punem la dispozitie un set de servicii complete, pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului.

Echipa noastra de profesionisti transforma fiecare eveniment intr-o amintire de neuitat si sunt pregatiti sa preintampine orice problema sau dorinta. Iti oferim servicii diversificate, oferte personalizate si siguranta deplina ca evenimentul tau va fi de nota 10.

Design-ul interior al salonului Chateau si atmosfera rafinata, care te poarta cu gandul la vastele sali de ceremonie ale castelelor, sunt imbogatite de stralucirea candelabrelor si de elementele decorative cu adevarat speciale. Salonul beneficiaza de o terasa privata, cu o panorama perfecta pentru cele mai reusite fotografii. Suprafata: 400mp.

Design-ul salonului Provence este creat intr-o cromatica echilibrata, imbogatit cu arcade romantice si picturile inspirate de gradini luxuriante. Ambianta calda, primitoare si rafinata este atuul perfect. Sala este 100% personalizabila, deoarece luminile arhitecturale pot fi adaptate in functie de tema evenimentului si de culorile preferate. Salonul beneficiaza de o terasa privata, perfecta pentru relaxare si socializare. Suprafata: 400mp.

Tip Locatie

Restaurant, Ballroom

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games