Preț: De la 230-Lei

In cei 10 ani de experienta in ospitalitate, am invatat cum sa punem zambetul pe buzele clientilor nostri si cum sa cladim relatii puternice, bazate pe satisfactie si respect reciproc.

In acest timp, noi, cei de la Class, am ajuns sa fim fascinati de intregul proces de organizare de evenimente private, fiindca ne place sa luam dorintele dumneavoastra, exprimate in cuvinte, si sa le transformam in imaginile si in momentele pe care le-ati visat.

Va invitam in locatia noastra, situata intr-un peisaj mirific, in vecinatatea lacului Baneasa, din Bucuresti, retrasa si linistita, intr-un salon de evenimente festive, cu o capacitate de pana la 130 de locuri, unde va veti bucura de o atmosfera calda si rafinata, menita sa cucereasca prin eleganta si simplitate.

Mai mult decat in orice alt serviciu pe care vi-l oferim, in organizarea evenimentelor private intervin creativitatea noastra, orientarea catre client si flexibilitatea ce sunt necesare pentru a va oferi clipe frumoase, de care sa va amintiti cu drag. Va ascultam, va intelegem dorintele si trecem la indeplinirea lor, realizand modificarile necesare, in functie de aprecierile dvs. si de standardele de profesionalism, pe care ni le-am autoimpus de-a lungul timpului.

Ne propunem sa va preluam toate grijirile legate de organizare, astfel incat dvs. sa va puteti bucura cu adevarat de momentele care merita celebrate. De aceea, la Hotel Class veti beneficia de un consilier dedicat, ce va raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Tip Locatie

Hotel, Restaurant

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games