Preț: De la 1300-Lei

Nunta este, cu siguranta un eveniment important din viata oamenilor. Acest eveniment este demn de sarbatoare si de bucurie. Iar pentru a fi sarbatorit si pentru a aduce bucurie atat in sufletul miresei si al mirelui, cat si in preajma lor, petrecerea trebuie organizata cu mare atentie .

Dj-ul, calitatea muzicii, calitatea sunetului,momentul in care este redata muzica este un element principal si important la o nunta.

De fapt, in perspectiva unora, alegerea muzicii este o decizie importanta, deoarece in jurul muzicii se formeaza intreaga atmosfera a nuntii.

Dj nunta, instalatie de sunet, fum greu, solisti si backline, servicii pe care le oferim in Bucuresti si in majoritatea oraselor din tara .

Tarif-ul pentru dj si solisti la nunta, este calculat in functie de raider-ul tehnic folosit, numarul invitatilor, programul solistei iar daca locatia sau  evenimentul necesita echipament optional, tariful va suporta modificari .

Instalatia de sunet pe care o recomandam este pentru a va garanta calitatea sunetului si va fi concentata pe ringul de dans, iar dj-ul va face posibil ca invitatii care stau la masa sa nu fie deranjati de volumul sonor, putand purta o discutie.

Variantele de lumini pentru ringul de dans cat si luminile arhitecturale, aduc culoare, scopul fiind cel de a crea o ambianta minunata evenimentului dumneavoastra .

Echipamentele pe care le folosim sunt ale unor brand-uri cunoscute : Pioneer , Shure , Mackie .

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games