Preț: 1000-Lei

Cotea Razvan este numele meu, sunt fotograf de nunta. Cu o experienta de peste 5 ani in fotografie si imi doresc ca toata viata sa mi-o dedic ca fotograf de nunta.

Stiu ca ziua nuntii este o zi importanta pentru tine, de acea planifici din timp nunta perfecta si ai nevoie de un fotograf de nunta profesionist caruia sa nu ii scape nimic din obiectiv,nici macar o emotie.

Eu si aparatul foto suntem pregatiti pentru cea mai minunata zi din viata ta!

Ca fotograf de nunta consider ca in ziua de azi fotograful de  nunta nu mai este doar persoana care face parte din alaiul nuntii si fotografiaza “la comanda”.

Fotograful de nunta  este mai intai de toate un bun comunicator, un strateg si chiar un unul din elementele cheie in reusita unei nunti.

Imi place sa cred ca un client alege un fotograf de nunta pentru calitatea rezultatului final,nu pentru pretul cerut sau pentru ca firma “x” a oferit un pachet complet.

 

Cred ca pentru o nunta, fotograful trebuie sa comunice cu mirii si sau organizatorii ,trebuie sa se implice  in organizarea zilei nuntii si sa vina cu idei noi si sfaturi.

Prin fotografiile nuntii tale vei retraii acea zi de fiecare data cand vei deschide albumul foto. Din acest motiv gandeste de doua ori cand alegi un fotograf  nunta Bucuresti.

In portofoliu meu vei gasi fotografii de nunta, fotografii de botez, sedinte foto de logodna si sedinte foto cu copii sau familie.

Fotograf nunta Bucuresti

Eu sunt din Bucuresti insa chiar daca evenimentul are loc in Pitesti, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Constanta ma deplasez cu mare drag pentru a surpinde fiecare manifestare a bucuriei si dragostei.

Pasiunea pentru fotografie si dorinta de a realiza cele mai frumoase fotografii de nunta ma poarta dincolo de limite.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games