Preț: De la 1500-Lei

Suntem o echipa formata din 3 tineri, ne-am inceput activitatea fotografica si videografica in anul 2013 si de atunci ne-am dedicat in totalitate acestor domenii. Oferim servicii foto si video complete, prin care tintim sa implinim toate cerintele clientilor nostri.

Ne folosim de echipamentul nostru profesional, alcatuit din aparate foto full frame cu obiective fixe, potrivite pentru orice situatie si de o camera video de ultima generatie. O aparatura cat mai complexa inlesneste munca si lasa mai mult spatiu creativitatii, iar documentarea si capturarea evenimentelor voastre intr-un mod unic este ceea ce ne caracterizeaza. Fotografiile, clipul nuntii si filmul nuntii poarta amprenta noastra artistica, dobandita dupa mult timp de dedicare si implicare in diferite proiecte.

Produsele foto video finale sunt garantate de o colaborare deschisa si activa cu dumneavoastra. Suntem aici pentru a va raspunde la intrebarile legate de ziua nuntii si pentru a clarifica in detaliu oferta noastra, astfel garantand realizarea unor materiale ce vor depasi asteptarile dumnevoastra.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games