Preț: De la 250-Lei

Situat in zona Piata Presei Libere, Bucuresti, Centrul de evenimente Regal Ballroom reprezinta cadrul ideal pentru intalniri de afaceri, evenimente corporate, seminarii, conferinte, nunti sau botezuri.

REGAL BALLROOM va pune la dispozitie 4 saloane spatioase, cu dotari de ultima generatie, precum si o echipa de profesionisti creativi si flexibili! Acestia vor sta cu placere la dispozitia Dumneavoastra pentru a va asigura atat confortul si relaxarea cat si reteta unui eveniment de neuitat.

REGAL BALLROOM va fi o gazda de referinta in industria ospitalitatii, ce va pune la dispozitia Dumneavoastra facilitatile, logistica si toate dotarile necesare pentru organizarea de evenimente in conditii de confort maxim si ambianta deosebita.

Daca sunteti interesat de organizarea unui evenimente (inclusiv lansari de produs, seminarii, workshop-uri, expozitii, etc.) solutia dumneavoastra pentru desfasurarea acestora va este oferita de catre REGAL BALLROOM care dispune de sali de conferinta de diferite capacitati, tehnologie audio – video, instalatie de traducere simultana si logistica pe masura necesara organizarii profesioniste de evenimente.

Va asiguram ca prin noi, intotdeauna veti beneficia de cele mai bune servicii, iar disponibilitatea noastra de a vi le oferi este maxima.

Va asteptam cu drag aici !

Numar Locuri

100-150

Tip Locatie

Restaurant, Gradina, Cort, Ballroom

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games