Preț: De la 240-Lei

Marca stilului distins – Hotelurile Residence sunt hoteluri boutique de patru stele superior. Reprezinta acel loc unic în care oamenii se intalnesc in momentele care le pot defini destinul si imprumuta stil si caracter oricarui moment special. Ziua nuntii Dumneavoastra este speciala pentru noi si ne mandrim cu faptul ca acordam atentie fiecarui aspect, fiecarui detaliu.

Dacă veţi hotărî să aniversaţi cea mai frumoasă zi din viaţa dumneavoastră într-un loc extraordinar veţi fi încântaţi de bucătăria de înaltă clasă, ambientul select, personalul pregătit şi aranjamente florale elegante realizate de partenerul nostru Floria Events. În aceste locuri minunate puteţi organiza cele mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră: botezuri, nunti, mese festive, receptii, cocktail-uri.

Preparatele noastre sunt inspirate din bucătăria românească şi internaţională. Punem la dispoziţia clienţilor noştri reţete aduse din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii pentru a descoperi noi gusturi şi arome. Barul oferă o gamă larga de băuturi rafinate, cocktailuri şi fresh-uri proaspete de fructe si legume.

Hotel Domenii Plaza

Ceremonialul nunţii este plin de tradiţii şi de obiceiuri diverse. Aceste obiceiuiri sunt adaptate fiecarei poveşti de iubire sau fiecărei familii. Spaţiul şi timpul influeţează aceste manifestări, păstrând însă permanent atmosfera de poveste, asezonată cu ritualuri ancestrale.

Pentru organizarea unei zile perfecte importante sunt ceremonia religioasă şi locaţia aleasă pentru a sărbători cu cei apropiaţi acest moment special din viaţa dumneavoastră.

În hotelul Domenii Plaza avem două săli de evenimente, este vorba despre Restaurantul Citroniers şi Sala Domenii, asociată cu o terasă în aer liber Terasa Astrodom, la ultimul etaj al hotelului, Aceste locaţii speciale completează într+un mod fericit tabloul unei nunţi de vis.

Hotel Arc de Triomphe

Despre nunţi şi botezuri am putea spune o multitudine de poveşti. Sunt ceremonii care marchează existenţe şi împlinesc oameni. Putem vorbi despre tradiţii şi obiceiuri şi despre poveşti de iubire cu final fericit.

Pentru organizarea unei zile perfecte importante sunt ceremonia religioasă şi locaţia aleasă pentru a sărbători cu cei apropiaţi acest moment special din viaţa dumneavoastră.

Hotelul Arc de Triomphe are 3 săli de evenimenteŞ Sala Victoria, Sala Panoramic şi restaurantul Oliviers. Vă doriţi o nuntă de vis? Locaţiile speciale de la Hotel Arc de Triomphe sunt rama specială care completează în mod fericit tabloul unei nunţi de vis.

La Conac

Ce aţi spune de o locaţie cu specific românesc unde puteţi să organitaţi cea mai frumoasă petrecere din viaţa voastră. Poveştile despre nunţlle şi botezurile autentice româneşti sunt asezonate cu ii frumoase, cu flori de câmp şi cu bucate din bucătăria unei bunici pricepute.

Dacă doriţi o astfel de petrecere, o zi perfectă cu tradiţii româneşti şi bucate boiereşti vă recomandăm La Conac, o locaţie specială pentru o nuntă de vis românească.

Tip Locatie

Hotel, Restaurant

Numar Locuri

100-150

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games