Simfonia Ballroom

0 / 5
Adaugă la favorite Compare
Preț: De la 200-Lei

Este timpul sa va oferiți tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta. Este timpul sa cunoasteti Simfonia Ballroom, locul in care sute de evenimente au incantat invitatii, si au facut presa si lumea mondena sa vorbeasca indelung despre noi.

Simfonia Ballroom Pipera este alcatuit din doua sali, Piano si Violin, despartite printr-un perete modular antifonat, cu ajutorul caruia vom organiza doua petreceri in acelasi timp sau un singur eveniment de pana la 450 de persoane.

  • Piano – cu o capacitate intre 70 si 150 de persoane
  • Violin – cu o capacitate intre 150 si 300 de persoane

Fie ca va doriti o seara de eleganta aristocratica si lux discret sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, dans si buna dispozitie, va stam la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura salii, aranjamentele scaunelor, decoratiunile florale, pana la meniuri ce satisfac orice exigenta, pregatite artistic de gastronomi renumiti, sau ambianta muzicala pe care o doriti.

Pentru ca profesionalismul nu ramane niciodata nerasplatit, succesul fulminant al evenimentelor organizate de Simfonia Ballroom si cererile continue din partea clientilor, ne-au determinat sa mai deschidem inca două saloane.

Simfonia Ballroom Pompeiu ofera bun gust si eleganta in doua sali, Allegro si Adagio, precum si posibilitatea de a va oferi evenimente de orice tip, organizate adecvat in aer liber.

  • Allegro – cu o capacitate intre 70 si 170 de persoane
  • Adagio – cu o capacitate intre 70 si 170 de persoane

Gradina selecta este gandita sa acomodeze evenimente si nunti pentru sute de persoane. Arhitectura si aranjamentele de ceremonii satisfac orice exigente, iar evenimentul dumneavoastra va ramane memorabil cu noi.

Tip Locatie

Restaurant, Gradina

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games