Preț: De la 350-Lei

Ziua nunţii Dumneavoastră este specială pentru noi şi ne mândrim cu faptul că acordăm atenţie fiecărui detaliu, astfel încât evenimentul să se desfăşoare intocmai precum vi l-ati imaginat. Twilight Events – locatii primitoare, mancare delicioasa si servicii de calitate!

Twilight Events va pune la dispozitie in Bucuresti 3 locatii diferite din care puteti alege in functie de natura evenimentului (corporate sau privat), numarul de invitati sau atmosfera dorita (eleganta sau degajata, mai putin formala).

Trei saloane se gasesc in cadrul World Trade Center Bucuresti WTCB din zona Piata Presei (Grand Ballroom, Darclee si New York), doua saloane sunt gazduite de hotelul Siqua din zona Opera/ Plevnei (Amarillis si Glam) si un salon (DaDa Bistro) se afla la parterul unei cladiri de birouri din zona Iancului.

Coordonatoarea nostra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii si va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului pentru a se asigura ca va bucurati de o seara magica alaturi de invitatii dumneavoastra.

Lauda de sine… Stim cu totii continuarea, asa ca decat sa ne laudam cu farmecul locatiilor noastre, cu savoarea meniurilor sau cu talentul de buni organizatori, am prefera sa veniti sa ne cunoasteti si sa vedeti locatia care vi se pare potrivita.

Nunta inseamna bucurie, dar si multe emotii, asa ca de multe ori mirii uita de problema locurilor de parcare. Nu este un detaliu major dar este semnificativ pentru confortul invitatilor. Pentru evenimentele organizate la saloanele Twilight va oferim gratuit locuri de parcare pazite.

Numar Locuri

100-150

Tip Locatie

Restaurant, Ballroom

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games