Velveto Finest Ballroom

0 / 5
Adaugă la favorite Compare
Preț: De la 240-Lei

Velveto Ballrooms este un centru pentru evenimente situat intr-un cadru natural, ce va ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Alegeti unul dintre cele trei saloane de evenimente: Sala Ronda, Salonul Chambre si Salonul Velvet.

Acestea au fost concepute de designeri astfel incat sa va ofere o atmosfera calda, speciala. Asadar veti intampina o ospitalitate deosebita pentru tot cei care veti avea privilegiul si placerea sa participati la evenimentele organizate la Velveto.

Cu siguranta veti gasi stilul care va place la unul dintre cele trei saloane de evenimente!

ECHIPA VELVETO

Suntem o echipa pasionata, pregatita si experimentata in organizarea oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri , banchete, targuri, concerte live, agape, workshop-uri etc.

ARTA CULINARA

Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: Va rasfatam cu cele mai apetisante preparate lasandu-va posibilitatea de a va personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita . Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru voi.

Numar Locuri

150-200

Tip Locatie

Restaurant, Cu piscina, Ballroom

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games