Preț: De la 320-Lei

Alături de noi vei avea nu doar un simplu eveniment, ci o experiență completă, inspirată din artă, modă, design interior, călătorii. Pentru că un eveniment durează doar o zi, dar amintirile dăinuie pentru totodeauna, fiecare detaliu este atent gândit și ales pentru o experiență unică și de neuitat.

Suntem mândri că am realizat o echipă, împreună cu care, vom aduce la viață viziunea ta despre despre orice tip de eveniment, coordonând toate elementele de logistică și de design pe parcursul întregului proces de planificare. Evenimentele reușite încep cu un partener de încredere, iar echipa Vivolis este pregătită să îți ofere soluții complete, implicându-se cu toată dedicarea în fiecare proiect.

Locația Vivolis Events îți permite să pui în practică evenimente pentru până la 300 de persoane, cortul fiind amenajat astfel încât să poată fi transformat pentru orice tematică și pentru a mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși dintre oaspeți.

Cortul Vivolis este o constructie complexa inconjurata de natura, cu toate facilitatile si utilitatile necesare pentru desfasurarea unui eveniment de inalta clasa, cu toalete in interior, o sala cu doua laturi din sticla cu panouri fixe si mobile cu posibilitatea de deschidere catre o gradina frumos amenajata de peste 2500 mp, cu mancarea pregatita de apreciati chefi intr-o bucatarie ultramoderna, parte integranta a constructiei, o terasa cu bar exterior de peste 200 mp, dotari moderne si o echipa dedicata evenimentului.

Orice eveniment personal, fie el nuntă, botez, aniversare sau orice altă sărbătoare, este unul pe care îl veți prețui întotdeauna. De aceea, ne vom ocupa de fiecare dintre ele cu atenția, precizia și dăruirea pe care le-o arătați și voi, tocmai pentru că înțelegem cât de important este să organizezi un eveniment pentru familie și prieteni.

Vă propunem o abordare diferită – PERSONALIZAREA – un serviciu adaptat în jurul fiecărui client în parte și stilului de viață a acestuia. Nu vă vom limita dorințele și imaginația la pachetele standard. De la meniuri, aranjamente florale, decorațiuni, candybar, photocorner, lumini, luna de miere, toate pot fi create pentru fiecare dintre dumneavoastră. De la evenimente clasice, la cele mai nonconformiste idei, vă ajutăm să aveți evenimentul pe care vi l-ați dorit din totdeauna.

Echipa de profesioniști Vivolis Events vă poate sprijini în organizarea oricărui tip de eveniment privat, pe care îl putem personaliza astfel încât să se potrivească perfect cu voi și ideile voastre.

Tip Locatie

Restaurant, Gradina, Ballroom

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games